Slik styler jeg kort hår til hverdags

Annonse ♥ Love Beauty and Planet

For noen måneder tilbake sa jeg «chop chop» til frisøren min og like etterpå forsvant hele tjue centimeter fra håret mitt. Jeg elsker virkelig å ha kort hår, og det er kanskje den beste avgjørelsen jeg har gjort for håret mitt i løpet av mitt tjuefem-år gamle liv. Håret mitt har vært igjennom årevis med bleking, retting og krølling. På toppen av det hele har jeg brukt hundrevis av produkter proppet fulle med kunstige ingredienser i håp om å redde det, men som i stedet har bare gjort situasjonen vondt verre.

Da jeg var tenåring ønsket jeg meg lange blonde lokker, men nå som jeg har blitt litt mer voksen, ser jeg at jeg kler kortere lengde mye bedre. Med centimeterne som forsvant har håret mitt blitt mye sunnere, og jeg har også begynt å spare ut mer av min naturlige blondfarge fremfor å bleke det flere ganger i året. I tillegg har jeg blitt mer bevisst på å velge produkter til håret som har naturlige ingredienser som ikke sliter på håret.

For et år siden begynte jeg å bruke shampoo og balsam fra Love Beauty and Planet, og siden den gang har dette blitt favorittmerket mitt. Jeg hadde aldri trodd at jeg ville forelske meg i produkter som selges på matbutikken. Etter min erfaring inneholder mange av butikkmerkene mye skadelige ingredisenser, men disse produktene er helt fantastiske! Love Beauty and Planet er i tillegg et mer bærekraftig merke som inneholder naturlige ingredienser. Flaskene er store (og derfor veldig drøye i bruk) og lukten er helt fantastisk. Jeg brukte den rosa serien i begynnelsen, men ettersom håret mitt er naturlig veldig tørt har jeg nå gått over til den gule serien.

And thats it! Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg hadde gjort uten fønebørsten i hverdagen. Jeg elsker finishen den gir på kortere hår, og at det ikke ser for stylet ut. På dagene der jeg vil ha et mer naturlig fall (og har tid), så føner jeg det halvtørt og lar det lufttørke resten. Jeg håper dere ble hakket klokere på hår etter dette innlegget. Jeg er ingen ekspert, men man kommer langt på vei med små justeringer. Hvis noen av dere har noen flere spørsmål, så er det bare å fyre avgårde en kommentar eller melding.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *