Slik ble jeg kvitt kvisene

Annonse i samarbeid med Dermalogica

Hei godt folk!

Jeg har fått veldig mange spørsmål den siste tiden om jeg kan mekke en utfyllende video som forklarer hvilke rutiner og behandlinger jeg har vært igjennom for å bli kvitt kvisene mine. For bare syv måneder siden var huden min et minefelt, og siden det har jeg hatt en reise sammen med Dermalogica som har totalforandret huden min.

Hud er en veldig individuell greie, men å få tilpasset en egen hudpleierutine til min hud har vært det viktigste steget som har tatt huden min der den er nå. Jeg anbefaler dere å oppsøke en klinikk som fører Dermalogica, slik at dere kan ta en FaceMapping og få tilpasset riktige produkter til deres hud dere også. Klikk dere inn HER for å finne en forhandler i nærheten av deg.

Much love fra Wolla.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *