En liten oppdatering på livet

«Lever du?»
«Har du slutta å blogge?»
«Har du fått en tidlig midtlivskrise etter at du fylte 25?»

Ja, jeg lever, men jeg har ikke slutta å blogge. Jeg har nok fått en liten midtlivskrise etter at jeg fylte 25 år, men ikke noe jeg ikke klarer å komme meg igjennom. Den siste tiden har det derimot vært veldig mye forandring rundt meg som jeg prøver å venne meg til. Jeg husker jeg fikk en rar magefølelse før alle forandringene skjedde i høst, og jeg fortalte vennene mine at jeg hadde på følelsen av at livet mitt var i ferd med å bli veldig annerledes. Og det viste seg at jeg hadde veldig (og nesten skummelt) rett.

Dere vet kanskje hvordan det er å leve i en boble? Det å leve i en boble er de periodene i livet der man lever nesten fengslet til én og samme greie. Rutinene, menneskene og alt annet i denne bobla er din største prioritering, om man klarer ikke å tenke så mye utenfor denne bobla. Man mister på en måte seg selv oppe i det hele. For meg var min gamle jobb en sånn boble. Jeg sprakk denne bobla frivillig da jeg sa opp, men likevel var det som om alt som hadde gitt meg mål og mening i lang tid plutselig forsvant ut av døren. Hvem er jeg nå?

Den siste tiden har jeg derfor jobbet mye med meg selv for å finne igjen motivasjonen og inspirasjonen til å drive livet mitt fremover. Jeg synes fortsatt det er veldig gøy å drive med sosiale medier og lage kult innhold som både kan inspirere og hjelpe dere som følger meg og livet mitt, men jeg har også nådd et punkt der jeg forstår at jeg ikke lenger kan lage innhold bare for å lage innhold. Jeg vil gjøre dette fordi jeg synes det er gøy og inspirerende, og ikke bare kaste ut innlegg her og der. Jeg håper ikke dere synes jeg er altfor håpløs som ikke oppdaterer dere hver eneste dag lenger. Jeg trenger bare litt tid på å komme meg tilbake til meg selv igjen. Gode klemmer fra your girl, Wolla.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *