Hjemmekontor

Det beste med å være frilanser er at jeg kan ta meg hjemmekontor av og til. Jeg sier av og til, fordi jeg liker aller best å jobbe fra kontoret, men på de dagene der jeg føler for å låse meg inne med kreativ frihet, så har jeg altså friheten til å gjøre det. Jeg er kronisk B-menneske, og jeg jobber derfor best når jeg kan styre tiden min selv. Ofte består dagene mine av jobb fra morgen til ettermiddag, så middag, trening, sosialt osv. – og så jobbing på kvelden igjen.

I kveld skal jeg ha et par til visninger av leiligheten jeg bor i. Roomien min skal nemlig flytte ut denne måneden, så nå jeg holder på å lete etter en ny som kan ta over hennes rom. Fingrene krysset for at vi finner noen snart! Jeg trenger trygge mennesker rundt meg for å oppføre meg normalt (min normale oppførsel; jeg snakker til meg selv, lager rare lyder, banner høyt når jeg slår foten inn i noe som står i veien osv.) og det er derfor viktig at jeg finner en person som tåler meg på mitt beste – og mitt rareste. Hehe.

Etter visningene skal jeg prøve å komme meg til sentrum igjen for å få unnagjort et par ærender. Det rare når folk faktisk kommer til leiligheten din er at man plutselig blir veldig bevisst på feil og mangler, så i løpet av dagen skal jeg handle inn både det ene og det andre av både lyspærer (flere enn meg som alltid utsetter å bytte disse), skjøteledninger og andre pynteting. Håper dere har en fin dag!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *