Dagen han opererte på en banan

Kjæresten min og jeg har vært i et avstandsforhold ca. 4 år av vårt snart 6 år lange forhold (hæ, har vi vært sammen lenge?). Da han endelig var tilbake på norsk jord igjen trodde jeg at vi ville få mer tid sammen, men som den jobb-slaven han er (og som jeg også er), så ser vi ikke så mye til hverandre i hverdagen. Derfor var gleden stor da han endelig fikk en fridag, så etter et par timer på kontoret i dag dro vi på… *trommevirvel* .. juleshopping!

Jeg vet. Triste greier å foreta seg på en fridag, men skal jeg være helt ærlig, så hadde vi sikkert bare brukt ettermiddagen vår på sofaen uansett. Jeg måtte uansett innom sentrum for å hente kameraet og objektivet mitt som er ferdig reparert, og etter å ha betalt over 3000 sure kroner for dette fikk jeg panikk, løp tilbake til Zara og returnerte alle de unødvendige greiene jeg hadde kjøpt.

Typen derimot var på storshopping. Et sjeldent syn:

Og jeg bare:

Se så fint skjørt!!!

Og han bare: nei, ikke bruke penger nå.

Så jeg bare: okei, kan jeg få lov til å bruke penger på mat da?

Så gikk vi og kjøpte mat da. Denne gangen testet vi ut Stuffed i under-etasjen på Steen & Strøm der de lager toast og annen komfortmat som er ca. det beste jeg vet. Vi kjøpte hver vår pastrami-toast som hadde noe sure kålgreier på (som vi begge hatet litt), men friesene var veldig gode. Neste gang skal jeg kjøpe trøffel-toasten, for resten av toasten var veldig god ellers (sett bort i fra kålen).

I skrivende stund har vi kommet oss tilbake til leiligheten igjen, og nå dro han nettopp opp en mappe med sysaker og… en banan. EN BANAN FOLKENS. Dette er det jeg må deale med som dama til en lege. Operasjonstrening på sengekanten.

Her har jeg sneket til meg et bilde rett før han begynte på operasjonen:

Takk for i dag.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *