Uken som gikk

Hvordan har den siste uken deres vært?

Min har vært litt kjip, men kanskje ikke så rart når dette er været vi har hatt:

Men jeg har fortsatt ikke rømt fra landet og jeg har klart å komme meg opp av sengen hver eneste dag før klokken ni (med unntak av lørdag og søndag), så alt i alt er jeg veldig stolt av meg selv.

Jeg startet uken min med en før-åpning av den gigantiske flagship-butikken til H&M på Karl Johan. Jeg må innrømme at jeg føler meg blessed som influencer som fikk lov til å se butikken før alle andre. Herregud, så svær! Kvelden ble brukt til å gå på oppdagelsesferd i butikken, forsyne meg for mange ganger av kanapeene som ble servert og gå bananas inne på H&M Home (20 % på alt kunne ikke ignoreres, selv om jeg egentlig er blakk).


Syndekurven. 

Jeg kjøpte et råfint innpakningspapir med blomsterprint (jeg er ikke fan av spraglete julepapir) og en matchende silkete pysjamas. Gleder meg til koselige desember-kvelder i denne.

Regningene er såvidt betalt i tide, klesvasken har hopet seg opp og veggene på soverommet mitt (som egentlig skulle males for flere uker siden) står fortsatt urørte. Og vet dere hva? Det går helt fint. Livet står litt på pause når man ikke har det bra, men så lenge de viktigste tingene blir gjort, så går det greit.

Klesvasken kan vente litt og veggene kan males en annen gang. Det viktigste nå er at jeg kommer meg tilbake på rett spor igjen, og samler positiv energi på veien dit. Det skal jeg klare!

Det at det snart er jul gjør meg glad. Jeg har gledet meg helt vilt til pinnekjøtt, så gleden var stor da jeg fikk denne meldingen i bilen på vei til middagsselskap på lørdag:

Pappa, ass. Han vet godt at veien til hjertet mitt er gjennom magen.

Hjemme hos pappa fant vi også frem gamle barnebilder. Se så luring jeg var da! (Hun blonde tuppa helt til høyre).

Dette er det levende beviset på at det finnes bra mennesker i verden; nemlig kjæresten min. Han er av typen som får dårlig samvittighet hvis han ligger i senga for lenge, men denne helgen har han trøstet meg med kosemat og vin, sovet sammen med meg til langt på dag og sett altfor mange episoder av game of thrones med meg. Elsker den fyren her, ass.

Avslutter dette innlegget meg et bilde av vår nye greie; spille på snapchat fra dosetet. Takk for meg.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *