Jeg pimpa kåken

På hvilket tidspunkt oppdaget dere at dere har blitt helt lik mamma og pappa? Jeg får små hint hele tiden (noen jeg registerer og andre jeg totalt ignorerer), men jeg ler litt hver gang jeg finner dette i kamerarullen min:

Ja, jeg vet at alle mennesker drar på clas ohlson når de må kjøpe kjedelige og nødvendige voksenting, men jeg føler at mamma (og jeg) henger der litt oftere enn gjennomsnittet. Jeg sverger på at jeg hadde funnet 100 liknende bilder inne i kamerarullen til mamma fra det siste halvåret med masse små ting hun skal kjøpe, fikse, ordne osv.

Funfact: utleieren min har satt inn et skjevt kjøkken her i leiligheten, så skuffene sklir opp hele tiden. Gøy. Nå har jeg fått satt inn borrelås, og jeg kan absolutt anbefale dette fremfor gaffateip. Mye mindre trashy.

I går fikk jeg kjøpt inn en hel del greier til leiligheten, og det ble så fint at jeg ikke skjønner hvorfor jeg ikke fikser ting litt oftere. Jeg er en rom-person (de som vet, de vet), og det vil si at humøret mitt blir veldig påvirket av rommet jeg befinner meg i – og tingene jeg har rundt meg. Det jeg kjøpte i går fikk kjøkkenet i leiligheten til å bli ca. 30 prosent koseligere og rom-personen i meg er veldig fornøyd.

Jeg fant blant annet et stort og fint teppe som jeg tvang roomien min til å bære med hjem for meg:

Det passet helt perfekt inn på kjøkkenet:

Jeg må forresten også fortelle dere om en av de beste mennene i mitt liv; han som selger blomster på Stortorvet. Han er et veldig sjarmerende vesen og jeg mener at alle burde bli som han. Han slår av de samme vitsene hver eneste gang jeg er der (og til alle andre kunder), og selv om mange sikkert synes det er teit, så synes jeg det er veldig morsomt. Han sier blant annet at jeg «må huske på å gi blomstene mine vodka… nei, vann!» Og så blunker han, og det hele er veldig gøy.

Her er han:

I dag har jeg vært skikkelig flink og tatt HPV-vaksinen. Jeg er en kronisk prokrastinerer og utsetter ting til siste sekund, og spesielt de tingene jeg absolutt ikke liker (dere vet, sprøyter og sånt), men nå har jeg faktisk klart å komme meg på helsestasjonen i tide før vaksinen ikke er gratis lenger. Kjenner jeg meg selv rett, så hadde jeg sikkert aldri tatt den, vel vitende om at jeg kunne fått den gratis, hvis jeg hadde ventet.

Siste frist for å ta første dose (tre doser totalt) er desember 2018. Jeg stoppet innom drop-in på helsestasjonen, det tok ca. 30 minutter totalt (ventetid pluss vaksinasjon) og det var ikke vondt i det hele tatt. Her er en liste over steder du kan ta vaksinen i Oslo.

Takk for meg.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Herreminhatt, så glad jeg ble nå! Trodde jeg hadde mistet deg, men here you are med haugevis av nye innlegg! Sittedanser av glede. Trist å lese at ting har vært, og kanskje er, tungt, skulle vært en gi forfatteren en klem-knapp (med pervosperre) her inne. Samtidig godt at du deler det kjipe også.

  Uansett, hurra og godt nytt år! Blir så inspirert av deg! Mvh, fangirl

  • Herreminhatt, tusen takk til deg for verdens fineste kommentar <3

   Jeg vet det har vært ganske stille fra meg en stund, men det er kommentarer som dette som motiverer meg til å komme sterkere tilbake. Tusen takk!

   Kos og klem