Marie tester glitterlepper

 

Jeg testet supertrendy glitterlepper i en hel dag på Paris Fashion Week. Det gikk ikke så bra som jeg hadde forventet…

 

08.00: På flyplassen, og klar for avreise til vakre Paris! Dette var flauere enn jeg hadde sett for meg. Dama i sikkerhetskontrollen er skeptisk til min nye look.

10.00: Okei, så man får visst mange blikk når det er lørdag kveld på leppene dine. Oppmerksomhet trenger nødvendigvis ikke å være noe negativt, men i denne testen kan jeg love dere at jeg fikk alt annet enn beundrende blikk. Det skulle ikke mer enn et par minutter til før glitteret begynte å slå sprekker (les: sprekkene hadde flere millimeters avstand), og før jeg visste ordet av det hadde glitteret også spredt seg til alle andre steder i ansiktet.

11.00: Leppestift på tennene har plutselig fått en helt ny betydning. Ikke nok med at jeg har fått glitter på (og mellom) tennene, men Extra Spearmint tyggegummi har i tillegg fått et hint av glitter. I skrivende stund kan jeg fortsatt kjenne at det knaser i munnen.

13.00: Tid for lunsj! Du trodde kanskje at det var vanskelig å spise mat med rød leppestift? Da ville jeg absolutt ikke anbefalt deg å spise et måltid med glitterlepper. Allerede halvveis igjennom baguetten hadde nitti prosent av glitteret forsvunnet. Ps: jeg vet ikke hvor forsvarlig det er å spise glitter til lunsj. Jeg ville rådført meg med en lege før jeg testet dette (ikke at jeg gjorde dette på forhånd da, men…).

16.00: Tilbake på hotellet. På tide å freshe opp sminken! Jeg legger på et nytt tjukt lag med glittertuben min og gjør meg klar for en hyggelig middag.

19.00: Endelig middagstid! For første gang i testen føler jeg at den dempede belysningen jobber til min fordel. Men så slår det meg også at jeg ikke har fått et eneste kompliment i løpet av dagen. Oops!

Dommen:

Konklusjonen er ganske klar. Er glitterlepper gjennomførbart i praksis? Nei. Glitterlepper ser veldig fancy ut på bilder, men dessverre er det en umulig oppgave å få det til å se fint ut i virkeligheten. Jeg vil si at denne type sminke går under kategorien insta-friendly make-up, og satser derfor på at jeg får drøssevis av likes når jeg publiserer noen av bildene over!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei Emilie,

   Jeg slettet dette innlegget, fordi jentene på bildene følte seg hengt ut/feilaktig fremstilt. Jeg kommer mest sannsynlig til å skrive litt om på dette innlegget, og så kan det være jeg publiserer det på nytt igjen!

   Men hyggelig å høre at du tok humoren i innlegget 🙂 Det var det nemlig ikke alle som gjorde!

   Klem

 • Hva?! Har du slettet innlegget du skrev hvordan Paristuren er for deg versus motesquaden? Gikk inn for å kommentere på den nå men så var den borte… Det var jo et fantastisk gøy innlegg!! 😁 Velskrevet! 👌

  • Hei Monica,

   Jeg svarer det samme til deg som Emilie over her:

   Jeg slettet dette innlegget, fordi jentene på bildene følte seg hengt ut/feilaktig fremstilt. Jeg kommer mest sannsynlig til å skrive litt om på dette innlegget, og så kan det være jeg publiserer det på nytt igjen!

   Så hyggelig å høre at du likte det!

   Klem 🙂

 • Skjønte jo at det var med en humoristisk vri! 😁 Følger bloggene til de andre jentene og vet jo at de ikke er så ekstreme. Hi hi…tok det ikke som en 100% seriøs påstand dem. Var som sagt gøy lesing! God helg!

 • Hei Marie,
  Jeg lurte på om du skal starte på ny isotretinoin-kur? jeg er nemlig i en ganske lignende situasjon som deg og er i vurderingsfasen…

  • Hei Camilla 🙂

   Med tanke på hvor sterk en iso-kur er, så har jeg valgt å avvente litt for å se om huden roer seg ned av seg selv. Utbruddet mitt kom i en periode der det var mye hormoner i ubalanse (pga. nye p-piller, en lang periode uten, stress osv.), og allerede nå ser jeg at huden min har blitt litt bedre siden jeg la ut videoen.

   Jeg kommer til å gi det i hvert fall to mnd før jeg tar en ny vurdering. I løpet av denne tiden tror jeg at jeg får se om det går over av seg selv eller ikke. Det er veldig synd, med tanke på at man egentlig burde startet på iso-kur nå (så man rekker å bli ferdig før sommeren), men da får jeg evt. starte på en ny kur til høsten – om det er det jeg velger.

   Mitt beste tips til deg er å rådføre deg med en hudlege, og også tenke på at en iso-kur er en stor påkjenning for kroppen (når det brytes ned). Ønsker deg masse lykke til! <3