SPRING CLEANING

MARIEWOLLA_NYC_24

MARIEWOLLA_NYC_27
_

TIME TO CLEAN UP!
_

Som alle andre har jeg gode egenskaper ved meg selv som jeg verdsetter her i livet. God struktur og disiplin derimot er dessverre ikke mine sterkeste sider. I skrivende stund deler jeg seng med halve garderoben min, og det som en gang var et walk-in closet har nå blitt til et åpne-døren-og-fiske-ut-det-jeg-skal-ha rom. Og dere vet jo hva de sier; et rotete rom fører til et rotete sinn. Sånn føler jeg det i hvert fall nå. Denne søndagen har jeg derfor lest meg opp på litt tips rundt organisering, så jeg blir pent nødt til å stupe i havet av rot i morgen og få kontroll over tingene mine igjen. Så hva sier dere? Blir dere med meg på vårrengjøring?

_

Translate: Just like everyone else I have good qualities that I appreciate here in life. Good structure and discipline on the other hand are not my strongest sides. At the moment I’m sharing bed with half of my wardrobe, and what once used to be a walk-in closet – now looks like a warzone. The messier room, the messier my head gets! Therefore I’m starting off my week tomorrow with a massive spring cleaning. Who’s with me?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Åh, jeg kjenner meg såå godt igjen! Her skal hjemmekontoret ryddes i dag, det har bare blitt til ett stort rotehjørne med alt fra gamle magasiner, sminke og bøker. Alt annet enn hva jeg trenger på et hjemmekontor!

    • Bra å høre at jeg ikke er den eneste! Det er så vanskelig å få ut fingern, og faktisk begynne på opprydningen, men når man først begynner så går det jo ganske raskt 😀

      Lykke til! Klem 🙂