YOU HAD ME AT HELLO

MARIEWOLLA_BURSDAG_01

MARIEWOLLA_BURSDAG_02
_

A HAPPY BIRTHDAYKID LAST MONTH
_

Ny uke, nye muligheter! Enten om vi vil eller ei, så er ferien veldig straks over og vi blir nødt til å tre inn i hverdagshelt-modus atter en gang. Jeg regner med at de fleste av dere som går på skole har mange eksamener som må beseires før dere kan ta i mot sommeren. Jeg håper jeg kan by på fin pauselesing mellom alle slagene. Denne våren vil jeg gjøre alt jeg kan for å koke frem flere inspirerende innlegg til dere! Allerede i april skal jeg avgårde til både Paris og Helsinki, så jeg håper jeg kan knipse mange fine bilder til dere da. Har dere hatt en fin ferie forresten?

_

Translate: New week, new possibilities! The spring break is unfortunatly over – even if we like it or not. So now it’s time to go back in superhero-mode! I’m guessing most of you that goes to school have a lot of exams coming up, so I hope I can offer you some good reading during your breaks. This spring I will work hard on making many inspirational posts for you guys! 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *