I DRINK MY GREENS

PERSONLIG ANBEFALING/IKKE REKLAME
MARIEWOLLA_IDRINKMYGREENS_02

I’M NOT A SALAD KINDA PERSON

God lørdag fininger! Forutenom gresk salat så kan jeg innrømme at jeg aldri har vært mye til salatperson. Jeg blir fascinert av alle som knasker på spinatblader til lunsj, men personlig så trenger jeg mer protein i måltidene mine. Da går jeg som regel for magert protein slik som svin, kylling og laks i kombinasjon med grønnsaker som brokkoli, tomater og avokado ved siden av.

MARIEWOLLA_IDRINKMYGREENS_01

MY GREEN DRINK
1 spiseskje hvetegress
1 teskje Fountain Green Molecule, kan fåes kjøpt HER.
Litt chilipulver/opphakket chili
2 dl mangojuice

MARIEWOLLA_IDRINKMYGREENS_03

For noen måneder tilbake ble jeg introdusert for denne geniale lille flasken her fra Fountain. Jeg har nevnt den tidligere her på bloggen, men jeg har ikke vist dere hvordan jeg bruker den i hverdagskosten min. Kort fortalt er en teskje av denne et par dager i uken den perfekte erstatningen for oss som ikke spiser som kaniner. Den skal helst ikke shottes alene (med mindre du vil sitte med helt grønn tunge resten av dagen, haha), så jeg blander den ut med mangojuice og annet grønt tilbehør som jeg til slutt blander sammen. Det beste av alt er at Fountain er tilsatt kiwi-smak – så det smaker derfor himmelsk godt!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *