WOKE UP IN KRAKOW

MARIEWOLLA_WOKEUPINKRAKOW_01

MARIEWOLLA_WOKEUPINKRAKOW_02

MONDAYS

Hei snuppelurer! Først og fremst må jeg bare beklage for at oppdateringen har måttet lide de siste dagene, men jeg har vært så opptatt med å planlegge og fikse alt før jeg skulle reise. Like før midnatt i går landet flyet mitt i Krakow, og der stod min kjære og ventet på meg. Endelig er jeg tilbake! Vi kom fram til leiligheten klokken ett i natt, og da var jeg så skrubbsulten at jeg nesten ikke kunne røre på hverken armer eller bein. Det hele endte opp med at vi bestilte pizza hjem på døren. Er det noe rart jeg elsker å være her?

Jeg får begynne å manne meg opp til å gå på utsiden av døren snart. I dag tidlig våknet vi nemlig til tidenes største, og verste, overraskelse. DET SNØR! Forrige helg stod solen på himmelen og gradestokken viste godt over tjue grader, og i dag… så snør det. Jeg kjenner jeg er over middels takknemlig for at jeg pakket med meg skjerf og varme sokker i siste liten. Sannsynligheten for at snøen blir liggende er jo liten, så jeg får bare krysse fingrene i håp om at været snur snart slik at jeg får tatt litt antrekksbilder til dere. Dere hører fra meg senere!

_

Hi guys! First of all I have to apologize for bad updates lately, but I’ve been so busy planning and fixing everything before my trip. At midnight yesterday my plane landed in Krakow, and my boyfriend stood there and waited for me. It’s so good to be back! We arrived at his apartment around one in the morning, and I was SO hungry. It ended up with pizza delivery an hour later! Haha. Do you understand how much I love being here?

I’m currently trying to grow some balls and go outside, but the weather is terrible today. We woke up to the biggest, and worst, surprise this morning. IT’S SNOWING! I feel more than grateful for the scarf and warm I packed with me in the last minute. Fingers crossed that it will be better during the day, so that I can take some outfit-pictures for you. So long!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *