PHOTOBOOTH

SOME SNAPS FROM YESTERDAYS PARTY!

Under gårsdagens event var vi så heldige å få leke oss i denne fantastiske photoboothen! For utenom at jeg ser ut som en tulling på omtrent alle bilder (haha, så dere bildet Stylista delte på insta?), så koste jeg meg virkelig gløgg ihjel. Formen i dag er ikke overraskende nok ganske halvveis, så jeg har brukt dagen min på å ta det med ro. Jeg har en del ting som må fikses før jeg reiser, og så må jo kofferten ikke minst pakkes. Hjelp! Pakking er ikke akkurat en av mine favorittsysler, men det er ikke annet å gjøre enn å sette i favorittmusikken på ørene og gå inn med godt mot. Håper dere får en fin kveld!

_

During yesterdays party we were lucky to play with this amazing photobooth! I look like a dork on almost every photo, but I had SO much fun! Surprisingly enough I didn’t feel too good when I woke up today, and I’ve taking my time to recover all day. I have a lot of things to do before I leave, and my suitcase needs to be packed. Not my favourite thing to do, I have to admit, but the only recipe is to put on some good music and keep a positive mind. I hope you have a great night!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *