Søndagslista

Dette gjør jeg akkurat nå: Nå sitter jeg godt til rette på den fine balkongen min og tenker på hvor heldig jeg er som bor her jeg bor.

Dette hører jeg på: «Diamant til kull» av Kaizers Orchestra. Jeg elsker å gjenoppdage sanger jeg hørte i hjel for flere år siden. Jeg hører ikke på så mange norske artister, men Kaizers er én av de få som har vunnet hjertet mitt fullstendig. Jeg husker fortsatt hvor mye jeg hørte på den første plata deres hjemme på jenterommet mitt for 13 år siden. Elsker!

Denne uken har jeg: Tatt farvel med kjæresten min for aller siste gang. Han har reist tilbake til Krakow for å ta sin siste eksamen, og når han kommer hjem igjen til sommeren er han hjemme for godt. Etter fem år i et avstandsforhold er det nesten surrealistisk å tenke på at vi endelig skal leve i et vanlig forhold, og dele en hverdag sammen. Nå må jeg bare begynne å tro på at det er sant.

Denne ukens irritasjon: Hvorfor blir alle gylne og brune, men ikke jeg? Jeg vet jeg ofte tuller med å være kronisk bleik året rundt, men jeg kan likevel huske at jeg ble mye brunere da jeg var yngre? Det kan ha noe med at jeg har blitt mye flinkere til å bruke solfaktor de siste årene, men jeg vil så gjerne få litt fresh brunfarge jeg også. Da føler man seg jo så mye finere i alle sommer-plaggene! Venninnene mine blir brune bare de går fem minutter ute på gata liksom.

Denne ukens opptur: Jeg har endelig fått ut fingern og gjort det fint ute på balkongen min! Jeg har verdens fineste balkong her jeg bor. Det er sol store deler av dagen, godt med plass og siden den vender ut mot bakgården, så er det stille og fredelig. Siden jeg flyttet hit har det ikke stått noe annet enn et lite bord og to klappstoler, men nå har dette blitt byttet ut med to deilige hagestoler, masse planter og et teppe. Jeg kan vise dere

Dette har jeg fått dilla på: Plantene mine (hehe). Nå har jeg vært plantemamma i en uke, og med unntak av hagehortensiaen som jeg nesten holdte på å drepe før helgen, så har alle plantene mine overlevd en hel uke hos meg. Det er ny rekord!

Dette gleder jeg meg til: Nå har nedtellingen til Roskilde begynt på ekte! Det slo meg denne uken at det bare er en måned igjen til jeg reiser, så nå har jeg og jentegjengen jeg reiser meg begynt å planlegge telt, nedreise og hvordan vi skal sikre oss plass på den beste campen. To av mine absolutte favoritt-band står på årets program (Nine Inch Nails og Massive Attack) og bare tanken på at jeg endelig får sett dem live får det til å kile i magen. Iiiih!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *