Naturens konfetti

Hei fine. Og god fredag! I dag var det inneklemt dag for mange heldige mennesker (som ikke har mye jobb eller eksamensperiode), men for meg ble det dagen jeg dukket inn i regnskapet mitt fra i fjor. Og sorry. Jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal skrive et morsomt blogginnlegg lenger. Dere synes sikkert det er dritkjedelig å lese et blogginnlegg om regnskap, men jeg kan fortelle dere at man lærer mye om sin egen pengebruk når man er selvstendig næringsdrivende. Jeg spør meg selv hele tiden hvor alle pengene mine blir av, og i dag lærte jeg at veldig mye av det har gått til altfor mye nettshopping og… mat. Sistnevnte kom egentlig ikke som noen stor overraskelse (siden jeg er den matmonsen jeg er), men nettshoppingen derimot. Jeezus. Av og til kan fristelsen være for stor når det er så lett å handle på nett, men fra nå av skal jeg tenke meg igjennom tre ganger før jeg klikker ting hjem.

Etter at jeg var ferdig med regnskapet vendte jeg snuten hjemover til nabolaget mitt på St. Hanshaugen og gikk meg en tur rundt i gatene. Før jeg flyttet til hovedstaden drømte jeg alltid om å bo akkurat her, og etter et år på haugen kjenner jeg at jeg kunne bodd her for alltid. Jeg elsker hvor sentralt det er, at jeg kan gå til så-og-si alt og ikke minst hvor fint det er her! Nå står trærne i full blomst, og gatene er fylt med naturens egen konfetti som blåser nedover asfalten med vinden. Da jeg tok disse bildene tidligere i gikk jeg forbi en liten jente som skuffet de små hvite bladene i hendene sine og kastet dem opp i luften. Av og til savner jeg å være barn!

Antrekk: skjorte fra H&M, bukse fra 5 Units, solbriller fra Céline, veske fra Adax og sneakers fra New Balance.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *