Et døgn på den franske rivieraen

Reklame: sponset tur av Nelly.com

Hei og hopp fra en passe sliten kropp! Etter en uke med mye reising hit og dit er jeg endelig tilbake på norsk jord. Uken min startet knallbra med en pressetur til Paris (som dere vet er min favorittby i hele verden). Dessverre ble jeg matforgiftet underveis, så på vei hjem igjen onsdag kveld ble jeg slått ut av feber og tilbrakte det neste døgnet hengende over doskålen, og lovte meg selv at jeg aldri skulle spise biff tartar igjen. Og dere kan tro jeg var stressa da! På fredag hadde jeg nemlig en flybillett til Nice sammen med Nelly, og jeg var livredd for å ikke kunne reise. Festen de arrangerte i Ibiza for nøyaktig tre år siden er fortsatt noe av det morsomste jeg har vært med på.

Heldigvis klarte kroppen min på mirakuløst vis å hente seg inn igjen innen avreise, så fredag morgen boardet jeg flyet til Nice. Yes ass! Vi ble kjørt ut til et dødskult hus i Cannes hvor vi spiste god mat, festet og koste oss hele dagen. Det var et par av dere som lurte på hvordan jeg hadde rukket å bli så brun på kun et par timer i Nice, men da kan jeg fortelle dere at jeg stoppet en tur innom Spraytanhuset før jeg reiste. Denne behandlingen fikk jeg forresten sponset, og jeg er pliktet til å fortelle at dere er nå eksponert for reklame (hehe). Jeg aksepterer vanligvis min ekstremt bleke hud resten av året, men de få gangene jeg vil føle meg ekstra fresh på bilder til spesielle anledninger, så synes jeg en spraytan gjør underverker. Man ser ut som en gærning med en gang man har sprayet seg, men når man dusjer åtte timer senere, sitter man igjen med en jevn og naturlig farge.

Antrekk: kjole fra H&M, belte fra Zara, solbriller fra Céline, øredobber fra Jane Kønig og selvfølgelig fylleskoene mine som jeg kjøpte i Krakow for fem år siden. Hvis noen av dere har sett noen liknende noe sted i skinn, så plis rop ut!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei Marie! Har stalket deg litt på insta og jeg må bare få lov å si; du kler mørkere hår så syykt bra. Altså ikke at du ikke kler det lyse du har nå, men, det mørke får bedre frem ansiktet ditt! Og du ser smashing ut