Perfekt start på helgen

Finnes det noe bedre enn helgefrokost?

I dag ble jeg vekket av solstrålene som skinte igjennom vinduet på soverommet mitt. Jeg dro på meg skoene og løp ut til matbutikken for å handle inn litt mat. Jeg og samboerne mine bestemte oss nemlig for å starte lørdagen med en aldri så liten helgefrokost! Jeg er dessverre elendig på å få i meg frokost tidlig om morgenen i hverdagen (kaffe er alltid første prioritet), så derfor setter jeg ekstra pris på deilige helgefrokoster som denne. Bacon, egg, ferske rundstykker og pannekaker. Blir det noe særlig bedre enn det? Jeg skal bruke resten av lørdagen min på litt husarbeid, og så får vi se om jeg klarer å manne meg opp til en aldri så liten treningsøkt senere i dag. Bare to måneder siden sist… *utsetter, utsetter, utsetter* Håper dere har en fin lørdag!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *