Dette gjør meg alltid glad

Ferske blomster før helgen

Én av de beste tingene med å bo i byen er at man har alt rett på utsiden av døren. Dette gjelder alt fra ti forskjellige matbutikker innen to hundre meters rekkevidde, kaffebarer og blomsterbutikker. Jeg vet ikke om det er høsten som har gjort det, eller mangelen på fysisk aktivitet, men i det siste har jeg vært veldig tappet for energi. Jeg har gått rundt med en fredagsfølelse i to dager nå, så derfor skal det bli digg at det en-de-lig faktisk er fredag i morgen. Det er mange små gleder jeg setter pris på i hverdagen, men å kjøpe ferske blomster før helgen, er nok en av de største (rett etter digg mat selvfølgelig). Etter jobb i dag stoppet jeg innom Gutta på haugen og plukket med meg denne buketten. Noen som tilfeldigvis vet hvilke blomster dette er? Så fine!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *