Bonjour baby

Antrekk:
T-skjorte fra Bikbok
Skjørt fra Gina Tricot
Veske fra Adax
Øredobber fra Jane Kønig
Solbriller fra Céline

Hei babes! Så var det mandag igjen, og jeg er klar for en ny uke! Det er kanskje ikke så rart, men jeg kjenner at ferien virkelig har hjulpet for både kropp og sinn. I den tiden jeg har hatt fri har jeg klart å frigjøre meg fra det stresset jeg bærte på for noen uker tilbake – og det føles utrolig deilig! Det er uvant å la fingrene gli over tastaturet igjen etter å ha vært så lenge borte, men samtidig har jeg mer inspirasjon til å skrive nå enn jeg har hatt på lenge. Hvordan har deres ferie vært så langt?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei, lurer på hvor du har kjøpt rumpetasken fra Adax? Har lett overalt, men finner ingen steder som selger den verken i butikk eller nett 🙂

    • Hei Malin,

      Jeg kjøpte min på Adax til egen bod på Roskilde 🙂 Jeg vet dessverre ikke om dette er en modell de får inn igjen eller ikke. Kanskje du kan sende en mail til nettbutikken og høre?