En bortgjemt skatt

Når et gammelt plagg får ny verdi

Hvor er kjolen fra? lurer du sikkert på nå. Vel, da må jeg dessverre skuffe deg. Denne kjolen kjøpte jeg for nesten fem år siden, og jeg fisket den ut av garderoben min i dag. Jeg husker at jeg aldri turte å gå med den da den var nyinnkjøpt og derfor har den prislappen fortsatt hengende på. Nå derimot er alt annerledes. Jeg hopper gjerne inn i print, skrikende farger og knæsj leppestift. Og heldigvis for meg er dette printet veldig trendy for øyeblikket! Jeg elsker når jeg finner gamle skatter i garderoben min som jeg ikke har hatt hjerte til å kaste. Nå skal det nevnes at jeg også har tatt vare på plagg som (mest sannsynlig) aldri får se dagens lys, men denne kjolen skal få henge med meg på alle festene i sommer!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *