10 notifications jeg ignorerer

1. En fjern bekjent du møtte på en fest for to år siden har bursdag i dag, og nå vil Facebook at du skal ønske dem til lykke: Jeg får minst én sånn varsel om dagen. Og på mange måter er det fint å se at fremmede mennesker har det bra. Jeg gratulerer dem allikevel aldri med dagen.

2. En du faktisk kjenner OG bryr deg mye om hadde bursdag i går: TAKK FOR ABSOLUTT INGENTING FACEBOOK.

3. Din mest naturglade venn har invitert deg til sitt arrangement; «vi går i marka hver søndag»: Jeg vet ikke med dere, men jeg er vanligvis typen som ligger langflat i senga på søndager og spiser fra en pose med ostepop jeg har liggende på magen. Når jeg tenker meg om så ligger jeg gjerne sånn resten av uken også.

4. Én av de hundre grekerne du er venn med på Facebook har invitert deg til sitt arrangement; DJ SOKRATES χορεύουμε νύχτα 21, Ιούνη: Jeg har skaffet meg mange grekere på Facebook etter alle feriene jeg har hatt i syden. På sommeren ramler det inn invitasjoner i hytt og pine som selvfølgelig er helt urelevante for meg. Én av grekerne jeg har på listen min har faktisk begynt å direktesende festene også. NOPE. 

5. Du har vennileum med en fjern bekjent (som du unngår om du treffer vedkomne tilfeldig på bussen): Du vet den ene bekjente som du av og til har havnet på bilder sammen med? Som for eksempel på et klassebilde eller på et bilde fra en fest med 20 andre personer. Nå har Facebook laget en egen video med alle disse bildene for å feire at dere har vært venner i fem år. Hurra for oss!

6. Påminnelse: et arrangement du ikke hadde hjerte til å takke nei til skjer snart: Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er håpløs på å forplikte meg til invitasjoner jeg får på Facebook. Jeg er typen som oftest trykker kanskje (bare sånn hvis jeg tilfeldigvis føler meg lat den helgen). Noen ganger derimot ramler det inn invitasjoner jeg ikke kan si nei til, men som jeg gjerne skulle byttet ut med en kveld alene med ostepoppen.

7. Festen du skal på i kveld begynner om én time: Hver gang jeg får denne idiotiske varselen så er jeg allerede tre timer forsinket, sitter ustelt i sengen og lurer på om vanlige mennesker faktisk møter opp presist på fester. Fashionably late?

8. Du har blitt tagget i åtte bilder fra helgen: Som om ikke fylleangsten var ille nok. Vil jeg virkelig se hvordan min siste time ute på byen så ut?

9. Fem av dine venner er interesserte i et arrangement du overhode ikke er interessert i: Ellers takk, Facebook.

10. Noen du ikke kjenner kommenterte også innlegget til din venn: Hvorfor blir jeg straffet fordi jeg har gratulert noen med forlovelsen eller fordi jeg har lagt igjen en hyggelig kommentar på et nytt og fresht profilbilde?

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *