Ikke sjekk meg opp på trening!

Mine beste tips for å unngå uønsket oppmerksomhet på treningssenteret

Det er på tide å komme med en tilståelse; jeg hater å dra på treningssenteret. Nå tenker du sikkert at jeg ikke liker å trene, men det er langt ifra tilfellet. På mitt treningssenter kryr det nemlig av unge og selvsikre hunks som elsker å bruke boleplassen sin til å sjekke opp uskyldige damer. Jeg vet ikke med dere, men jeg er langt ifra keen på å bli sjekket opp når jeg ser ut som en smellrød tomat på to bein som svetter i vei på mølla. Her har dere derfor mine beste tips for å unngå å bli sjekket opp på treningssenteret!

Slik unngår du å bli sjekket opp:

USEXY KLÆR: Kodeordet er joggebukse. Gjerne en som er altfor stor, slik at rumpa blir helt usynlig. Sett gjerne en diger bestemor-truse under buksene, slik at du får en tydelig trusekant (til og med igjennom den store joggebuksa). Ekstra poeng om de også er synlige ved buksekanten!

SPIS EN SKIVE MED MAKRELL I TOMAT FØR TRENING: Dårlig ånde får de fleste til å løpe (langt vekk fra der du løper). En skive med makrell før trening gjør susen!

BRUK HERREPARFYME: Gutta liker ikke jenter som lukter mannlig. Dusj deg gjerne i mer enn du pleier!

HEFTIG SMINKE: De fleste gutter foretrekker en naturlig look, så kjør på med knæsj oransj selvbruning, en altfor mørk foundation og partysminke. Rød leppestift forsterker effekten!

UNNGÅ ØYENKONTAKT TIL ENHVER TID: Prøv å fokuser på et sted på veggen, og la for all del ikke blikket falle på gutta ved crossfit-stativet…

BRUK DØVESPRÅK NÅR DU BLIR SNAKKET TIL: Hvis du i verste fall blir snakket til, svar tilbake på døvespråk (les: lat i hvert fall som du kan det). Tips: google deg gjerne fram til et par typiske tegn hvis dette gjør deg tryggere.

SLIPP GASSENE FRI: Ingen videre forklaring nødvendig!

UNNGÅ RUSHTID: Neste gang du er innom treningssenteret, spør de ansatte om hvilke tidspunkt det er færrest folk på trening. God trening!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hahaha likte den her😂Har blitt sjekket opp på trening én gang bare, men det var dødskleint! Fyren prøvde å late som om han skulle vise meg noen dritbra mageøvelser fordi jeg trente mage, også tok han på magen min for å liksom vise hvor øvelsen skulle kjennes🙄Døøøør altså!
    Andre steder det er max kleint å bli sjekket opp er på jobb! Jeg jobber på kjøpesenter i butikk, og man føler seg som et offer trengt opp i er hjørne når gutta prøver å sjekke deg opp på jobb! Ikke kan man gå noe sted og ikke kan man være frekk i kjeften heller for å få de til å gå, så da står man bare der og prøver å si tydelig,men høflig ifra at man ikke er interessert🙈De tar jo aaaldri hintet😒