Rusa på salg

Blazer fra Zara

Jeg trodde jeg aldri kom til å si det, men i år er faktisk første gang (tror jeg) at jeg har røsket med meg noen fornuftige plagg fra januarsalget. Fordelen ved å bli litt mer voksen er at man lærer seg å kjenne sin egen stil, samt at man tar lærdom fra alle bomkjøpene man har gjort tidligere. «Åh, denne rosa jumpsuiten kommer til å se så bra ut til sommeren!» *fem måneder senere* «Slo du hodet ditt inn i et tilbudsskilt, Marie?». Det verste plagget jeg noensinne har kjøpt er faktisk et par råstygge slangetights som jeg har tatt vare på som et minne. Tenk at jeg faktisk så potensialet i en SLANGETIGHTS folkens… Hvis ikke det gjør meg til tidenes optimist så vet ikke jeg!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *