HJEMMEKONTOR

mariewolla_hjemmekontor_01

God onsdag babes,

Jeg sitter her og svever et sted mellom våken og langt inne i drømmeland. Jeg mangler fortsatt en del ting her i leiligheten, og i dag tidlig fikk jeg virkelig kjenne på hvor avhengig jeg er av koffein på morgenkvisten. Kaffetrakter må kjøpes inn ASAP! Jeg skal inn til IKEA senere i dag sammen med Felicia for å kjøpe inn litt flere ting på handlelisten. Forhåpentligvis får jeg dratt med meg en kommode på bussen også. For øyeblikket lever jeg nemlig ut av ørten fjorten pappesker som står slengt utover gulvet. Er det noen som har noe tips om en (ikke altfor stor) garderobe? Alt tas i mot med stor takknemlighet!

mariewolla_hjemmekontor_02

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *