Detaljer fra helgeantrekket

mariewolla_choker_02

 

Mandag klokken 18.48,

Ah. Bare fire timer igjen av mandagen, folkens. Jeg har kort fortalt hatt en skikkelig blåmandag, og ikke av den grunnen man kanskje skulle tro (alkohol altså *kremt*), men på grunn av årets første pinnekjøtt-middag! Den ble nemlig holdt hos pappa i går, og jeg tok meg friheten til å forsyne meg hele fem ganger. Fet mat gjør meg grusomt trøtt, og så mistenker jeg at smaken av pinnekjøtt får hodet mitt til å ta juleferie tidligere enn det burde. Det var forresten flere av dere som lurte på hvor antrekket jeg hadde på meg på lørdag var fra, og det skal dere selvfølgelig få svar på. Toppen er fra Zara og chokeren er fra Asos. Kan 90-talls trenden vare for alltid, plis?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *