FESTIVAL READY

 

I samarbeid med DeoDoc

MARIEWOLLA_DEODOCFESTIVAL_01
_
FESTIVALKLAR MED DEODOC
_

Hva har jeg med meg i vesken på festival i sommer? Jo, det skal jeg fortelle dere. Min helt nye obsession – nemlig intimdeodorant. Ja, jeg krympet litt selv da jeg hørte om det første gang, men vet dere hva? Produktet er helt genialt og når de kommer i så veskevennlige størrelser i tillegg er det ingen som trenger å vite hva skjuler seg i vesken din. Jeg synes faktisk at det er på høy tid at vi begynner å snakke høyt om tabubelagte temaer. Hygienen i underlivet er jo så viktig! Visste dere at vi svetter like mye der nede som vi gjør under armene? Om ikke mer når vi bruker trange klær på sommeren? Det trenger ikke å være flauere enn man gjør det til selv, så jeg tar heller med meg en liten flaske eller serviett i vesken som holder meg fresh hvor enn jeg er. Jeg ble introdusert for Deo Doc under reisen til Paris tidligere i vår, og jeg har brukt alle produktene deres siden. De lukter helt fantastisk!

Du får kjøpt produktene fra DeoDoc på Apotek 1 – HER!

MARIEWOLLA_DEODOCFESTIVAL_03

MARIEWOLLA_DEODOCFESTIVAL_04

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *