BY THE OCEAN

 

MARIEWOLLA_BYTHEOCEAN_01

MARIEWOLLA_BYTHEOCEAN_02

MARIEWOLLA_BYTHEOCEAN_06

MARIEWOLLA_BYTHEOCEAN_08

MARIEWOLLA_BYTHEOCEAN_04

MARIEWOLLA_BYTHEOCEAN_05

SOMMERIDYLL

Pjuh – for en helg! På fredag dro jeg avgårde til Tønsberg for å delta på den årlige sommerfesten til MTV, etterfulgt av en koselig grillkveld med venner og kjæreste i Ski. Det har ikke blitt noen varm sydentur på meg hittil i sommer, men for hver uke som går har jeg allikevel bygget så mange gode minner som jeg kommer til å bære med meg i lang tid fremover. Jeg vet i hvert fall at jeg har hatt en bra helg når jeg kommer hjem med flere filmer på snapstory enn bilder på selve kameraet mitt – haha. Og norsk sommer er jo så fint! I går dro jeg og kjæresten min i familieselskap ute ved sjøen. Har dere sett noe så idyllisk? Note to self; kjøp hus med vannet når du blir voksen. Plis a. 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *