BTS WITH SCHWARZKOPF!

 

Annonse

MARIEWOLLA_SCHWARTZKOPF_BTS_06

MARIEWOLLA_SCHWARTZKOPF_BTS_04

MARIEWOLLA_SCHWARTZKOPF_BTS_03

MARIEWOLLA_SCHWARTZKOPF_BTS_02

MARIEWOLLA_SCHWARTZKOPF_BTS_01
_

BEACH BEAUTY
_

Husker dere at jeg var i Stockholm for noen uker tilbake? Vel – i dag får jeg endelig lov til å avsløre hva jeg gjorde der. Jeg er nemlig med i en kampanje for Schwarzkopf! Sååå moro! I den andledning ble jeg fløyet ned til Stockholm og brukte hele dagen der borte på å spille inn en kul video som kommer ut veldig snart. Jeg representerer looken «beach beauty» med klassiske highlights. Til denne looken har jeg brukt Blonde M1 Super Highlights. Dere kan lese mer om de andre blonderingsproduktene til Schwarzkopf, HER. Jeg storkoste meg under innspillingsdagen, for jeg fikk nemlig jobbe med et profesjonelt og effektivt team! Jeg ble sminket opp, stylet og så fikk jeg selvfølgelig den fine stripehetten på hodet da det var dags for filming. Det ble ingen bilder av denne i dette innlegget, men fortvil ikke; den får dere garantert se mer av i filmen som kommer! Jeg gleder meg til å vise dere mer!

_

Do you guys remember that I was in Stockholm a few weeks back? I can finally tell you that I’m doing a collab with Schwarzkopf! So exciting! I flew over and spent my whole day shooting a video that will come out soon. I represent the look «beach beauty» which is made with Schwarzkopf Blonde M1 Super Highlights. I had such a fun time shooting with a superprofessional and organized team that made the experience even better than I had anticipated. I can’t wait to show you more!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *