PAMPERING DAY

 

Sponset behandling

_
HAIR FRESH AT KB ST. HANSHAUGEN
_

Jippiii! God fredag, snuppelurer! I dag skulle vekkerklokken ringe altfor tidlig, men heldigvis våknet jeg på merkelig vis ti minutter før den rakk å bråke fra seg. Da var det bare å tvinge seg opp av sengen og helle nedpå med en rekke kaffekopper for å komme seg igjennom dagen. I dag bar turen til min faste frisør på St. Hanshaugen for å friske opp ettervekst og farge. Det har nå gått et helt år siden jeg sa farvel til mine lyse blonde lokker, og jeg angrer ikke et eneste sekund. Ettersom vi nå nærmer oss varmere dager, ville jeg gjerne legge litt tjukkere highlights samtidig som det mørke i bunnen ble bevart. Herregud, så fornøyd jeg er! Christine Mellem er min faste frisør, og hun er bare så vanvittig dyktig. Jeg kan anbefale henne på det varmeste! Etter mye pampering på en fredag stoppet jeg innom et par pressekontorer og så møtte jeg opp familien for middag på Brasserie France. Mmm! Nå derimot er det tid for ostepop og skam! JEG ER SÅ HEKTA.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *