JULEKALENDER: 22. DESEMBER

Sponset produkt i samarbeid med Jane Kønig

MARIEWOLLA_STARTAG_01

Vinn et Startag-smykke fra Jane Kønig!

God bittelille juleaften dere! Har dere gjort dere helt ferdig med alle juleforberedelsene enda? Jeg kan nesten ikke vente med julefeiringen nå. Juletreet er på plass i stuen, hjertet mitt fylles opp med varme og gavene til mine nære og kjære er snart helt klare! Nå gjenstår bare en kveld med innpakking før de kan sendes avgårde. Jeg skal selvfølgelig ut og hamstre det siste av tilbehør til innpakningen i dag (litt sent ute i år). Jeg har garantert fortalt dere dette en million ganger tidligere, men jeg ELSKER å gi gaver!

Apropos gaver; i dagens luke finner du et Startag-smykke fra Jane Kønig! Jeg får spørsmål om mange ting gjentatte ganger her på bloggen, men smykkene mine fra Jane Kønig er det dere er mest nysgjerrige på. Jeg elsker dem alle sammen, og de henger trofast rundt halsen min hver eneste dag. Smykkene har jeg i lengdene 42 og 60 cm i gullforgylt sølv.
_

— Slik deltar du —

For å delta må du legge igjen en kommentar (husk mailadresse!), fortelle meg hvilket stjernetegn du er og hvilken lengde du ønsker på lenken. Masse lykke til! Konkurransen er holdt i samarbeid med Jane Kønig, og er ikke en del av årets julekalender på Stylista.no

MARIEWOLLA_STARTAG_02

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *