LET’S PRESS REBOOT

MARIEWOLLA_REBOOT_01

Hjem, kjære hjem

Og så var man mange mil unna kjærligheten og verdens koseligste bistro igjen. Jeg hadde lett takket ja til frokost på Charlotte hver eneste dag forråsirresånn. Når det er sagt så skulle jeg gjerne tatt med meg kjærligheten i kofferten òg, men heldigvis er det ikke lenge til han kommer hjem igjen på juleferie. Flyet mitt landet på norsk jord i går ettermiddag, og jeg var så utslått at jeg heldigvis snorket meg igjennom hele reisen. Det er alltid trist å måtte ta farvel med Krakow, og alt som hører med tilværelsen der nede, men samtidig er det også utrolig deilig å komme hjem til min egen hverdag – og ikke minst til min egen seng. Den har jeg savnet sårt!

MARIEWOLLA_REBOOT_03

Den siste tiden har jeg kjent på et behov for forandring. Jeg blir hele tiden påvirket av folk rundt meg, og kjenner et press på å følge den samme oppskriften som alle andre. Du skal være ditt og du skal gjøre datt. Midt oppe i prestasjonsstresset føler jeg at jeg mister meg selv, og inspirasjonen og gleden i meg synker gradvis. Jeg tror at oppskriften på lykke er å følge sin egen vei, og finne inspirasjonen hos seg selv – og ikke være avhengige av andre for å finne den.

Med julen rett rundt hjørnet kjenner jeg at følelsen i meg forandres. Slik er det hvert eneste år. Det er følelsen av vinter som virkelig får meg til å reflektere over livet. Jeg begynner å tenke mer. Man forandrer seg så mye i løpet av ett år, og det siste året har jeg vokst mye mer enn jeg trodde var mulig. Jeg vil ringe opp en jeg er glad, se en god film, jeg vil få kontroll over tingene i livet mitt som er rotete og kjenne på gleden i å rydde opp i dyben av dem – og ikke bare på overflaten. Jeg vil gjøre ting som gir meg glede og inspirasjon. Ikke bare følge en felles oppskrift som flertallet mener vil gi deg lykke. Lykke er en individuell ting. Glem aldri det!

MARIEWOLLA_REBOOT_02

I kveld skal jeg avgårde på julebord sammen med Gina Tricot. Dette blir mitt første julebord i år, så dere kan tro jeg gleder meg! Som jeg nevnte for dere i helgen så venter det mange spennende konkurranser på dere her på bloggen denne uken. Hold dere oppdatert her inne i løpet av kvelden! Jeg skal nemlig dele ut VIP-billetter til helgens kuleste event!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Åå kjæreste Charlotte, vann i munnen! Hyggelig å høre at oppholdet i fine Krakow nok en gang var en suksess. Var så koselig å få hilse på deg, jenten bak disse velskrevne, gjennomførte og finurlige blogginnleggene! Lykke til videre med livets mange prøvelser der hjemme, stå på – heia heia 🙂

  • Åhh, jeg føler sånt med deg. Hver gang på denne årstiden. Hver gang. Du har veldig rett i det du skriver, Marie! Du skal være stolt over den du er og alt du har oppnådd. Lett å miste seg selv i mengden av og til. Da trekker jeg meg bare litt unna, for å gå inn i dybden å jobber med meg selv og forteller andre at jeg bare må «introverte meg litt». Hehe.

    Kos deg på julebord da <3

    – M.