THE MORNING AFTER

MARIEWOLLA_KNITSET_05

Og slik ser jeg altså ut en sen søndags morgen ute på rusletur i det fine været. Okei da, jeg tuller. I dag hadde herr drittvær overtatt byen, og formen min tilsa at jeg lå ute i en jolle midt på sjøen – og ikke trygt plassert i sengen min. Jeg blir sjeldent klein, men det er noe helt spesielt prosecco gjør med balansesystemet mitt. I går kveld hoppet vi nemlig i finstasen og danset hele natten igjennom med byens medisinstudenter og vi låste oss ikke inn i leiligheten før i dag tidlig. Søndagen min har derfor bare bestått av en høyst nødvendig dusj, repareringstid på sofaen og krefter i form av kylling curry take-away levert på døren. AMEN. Vi har med andre ord ikke kurert en dødelig sykdom eller forandret verden til det bedre i dag, men med tanke på hvor dårlig været har vært (og ikke minst hvor gøy vi hadde det i natt), så ligger vi her med god samvittighet. Håper helgen deres har vært fin! Nå skal vi se en episode av Broen før vi tar kvelden her. Neste uke venter forresten noen spennende konkurranser på dere! Hold dere oppdatert her inne!

MARIEWOLLA_KNITSET_03

WEARING
Knit set from Gina Tricot
Bag from Zara
Boots from Nelly (last year)
Necklace from Jane Kønig

MARIEWOLLA_KNITSET_04

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *