NEW IN

MarieWolla_NewIn_01

It’s all in the details

MarieWolla_NewIn_02

Bag from Gina Tricot

Hei snuppelurer! Jeg må bare beklage for at oppdateringen har vært dårlig det siste døgnet, men jeg har rett og slett hatt for mye å gjøre. I går tok jeg og kjæresten min turen inn på familiemiddag, og i dag har jeg hatt fullt skjema hele dagen. Jeg har blant annet forberedt meg til en fotoshoot jeg skal være med på neste uke! Gleder meg sånn til å fortelle dere hva jeg skal!

I skrivende stund sitter jeg og koser meg med resultatet fra kokkeleringen jeg begav meg ut på tidligere i dag. Det er fortsatt matuke her inne på bloggen, og etterpå kommer jeg til å dele enda en av favorittoppskriftene mine med dere! Weee! Ellers så skal den fine vesken på bildene over henge med meg over skulderen når jeg skal på kino senere i kveld. Er det noen av dere som har sett Bølgen?

____

Translation: Hi cutiepies! I’m so sorry for the bad update lately. I’ve just been too busy! Last night me and my boyfriend attended a family dinner, and today I’ve been filled up to the ears with tasks. I’ve for instance been preparing for a photoshoot that I have scheduled next week! So excited!

At the moment I am enjoying the results from todays foodmaking. It’s still foodweek here on the blog, and later on I will be sharing another one of my favourite recipes. You should be excited!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *