PERFECT MORNINGS

MarieWolla_WakingUpToThis_03

Waking up to this view…

MarieWolla_WakingUpToThis_01

Eating breakfast on the balcony with my love…

MarieWolla_WakingUpToThis_02

… and spending lazy days on this white beach

MarieWolla_WakingUpToThis_04

Throwback on a rainy tuesday

God morgen! I dag åpnet himmelen seg og ned kom et vanvittig regnvær. Ville det ikke vært deilig om vi bare kunne skrudd på solen igjen når mørket snek seg på? Note to self: gå til innkjøp av en dagslys-lampe før vinteren! Heldigvis har jeg solrike minner å lengte tilbake til som bedrer litt på humøret mitt. Jeg savner Thailand så utrolig mye i dag! Stryk det med lampen. Kanskje jeg heller burde ta en tur til Thailand igjen i vinter?

I dag skal jeg innover på middag til verdens beste farmor, og før det skal jeg handle inn litt mat og annet krimskrams som jeg skal bruke i mat-innleggene jeg har planlagt for dere denne uken! Gleder meg til å teste ut nye ingredienser!

___

Translation: Good morning! Today the sky opened, and down came a crazy amount of rain. Wouldn’t it be lovely if we could just flick a switch and turn the sun back on every time the darkness comes creeping? Note to self: invest in an daylight-lamp for the winter. Luckily I have sunny memories that I can long for to keep my mood up. I miss Thailand so much today! Cross out that lamp. Maybe I should travel back to Thailand this winter?

Today I’m eating dinner at the worlds greatest grandma, and before that I’ll go shopping for some food and other stuff that I need for the food-posts I have planned for you this week. Can’t wait to try out new ingredients!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei!

    Jeg lurte på om du visste om noen salonger i Oslo som setter vippe extentions hvor de som setter vippene er NORSKE? Har dårlig erfaring med engelske vippestylister…… Hadde blitt superglad om du svarte!

    • Hei!

      Etter min mening er det de polske som gjør jobben best, og jeg har hatt både norske, engelske, svenske osv. tidligere. Jeg ville anbefalt deg å booket time hos salongen min Lashes by Kasja. De er vanvittig dyktige, og legger helt PERFEKTE vipper! 🙂

      Stor klem 😀

    • Hei!

      Jeg og kjæresten min tok turen til Koh Tao i fjor vinter, og vi kunne ikke vært mer fornøyde. Koh Tao er en såå magisk plass! 😀 Vi bodde på Haad Tien Beach Resort som forøvrig er ett av de beste hotellene jeg har bodd på i hele mitt liv! Ellers så får du mange bra og rimelige hotell generelt i Koh Tao dersom du ikke vil betale så mye for hotell. Anbefaler deg det på det varmeste!

      Klem tilbake <3

  • Hei!

    Jeg ser at du har skrevet om Olympus Pen EPL-7 tidligere, og lurte på om du er fornøyd med kameraet? Vurderer å kjøpe det til å ta med rundt istedet for speilrefleks. Hvilke tanker har du om kameraet og kan du evt anbefale det videre? 🙂 blir superglad for svar!