Olympus Summerparty

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Summerparty with Olympus

Hei snuppelurer! Hører jeg noen rope hurra for at det endelig er helg? I dag er heller ingen vanlig dag, for i dag har jeg og kjæresten min 2-års dag! Jeg er så stolt og lykkelig over at vi har klart å holde ut i et avstandsforhold så lenge, og det skal selvfølgelig feires. I kveld skal vi derfor stase oss opp, spise fin middag i Oslo og så skal vi overnatte på hotell. Såå koselig! Kjæresten min er verdens beste gutt og jeg kjenner meg bare så takknemlig for å ha han i livet mitt.

I går tok jeg og noen av Stylista-girlsa turen innom Olympus sin årlige sommerfest. Her var det duket for bobler i glasset, fotobokser og…. litt for mye bobler i glasset. HEHE. Jeg våknet opp i dag tidlig med tiiidenes hodepine, og den ble ikke akkurat mildnet da jeg åpnet snapstoryen min fra kvelden før… *fylleangst*. Nå må jeg nesten ta meg en liten powernap her slik at jeg kommer til hektene igjen. I morgen venter forresten en veldig spennende konkurranse til dere her på bloggen. Weee! Ha en fin helg så lenge mine fine tupper!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *