5 questions about my hair

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan er det å ha extensions, og hvilken type har du?

Tidligere syntes jeg det var et evig mas å ha hair-extensions, men etter at jeg fikk teste ut doublehair fra Balmain har det virkelig vært en drøm. Håret er jo alltid veldig fyldig, og det er alltid nok lengde til å kunne style det slik man vil. Men et slikt hår trenger selvfølgelig litt ekstra oppmerksomhet, og det er ikke så lett å style det dersom du ikke har pleiet det nok. Det viktigste etter min mening er å kure det minst en gang i uken og flette det hver kveld for å unngå floker. Balmain koster litt mer enn standard pris, men det er desidert det beste håret jeg har vært borte i!

MarieWolla_hairproducts_02

Hvilke fargekoder har du i håret ditt?

Dette er det så mange av dere som lurer på, men det vet jeg dessverre ikke selv. Jeg farger håret mitt hos Christine Mellem (på Karlsson Barlindhaug i Oslo) og hele talentet hennes er jo fargekodene hun setter sammen, og salongen vil selvfølgelig ikke dele denne hemmeligheten med hele verden. Men de vet hvilke koder som er brukt, så dersom du tar turen innom er det bare å nevne fargene jeg har i håret mitt, så kommer de til å gjøre håret ditt helt fantastisk! Jeg har virkelig aldri gått til en bedre frisør enn KB!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilken krølltang bruker du?

Jeg bruker denne geniale saken her fra Gorgeous London. Den heter Volume Wand, og er den største i sitt slag (om jeg ikke husker helt feil).

MarieWolla_hairproducts_03

Hvilke produkter bruker du?

Som blogger har jeg selvfølgelig en del produkter som går inn og ut av hårpleie-rutinen min støtt og stadig, men mine faste favoritter nå er: moroccan oil, shine spray fra TIGI S factor, varmespray fra TIGI Catwalk, saltvannsspray og hårspray fra Björn Axén. Tar alltid i oljen og shine sprayen i vått hår før jeg føner igjennom.

MarieWolla_hairproducts_01

Hva er ditt aller beste hårtips?

Mitt aller beste hårtips må være å alltid følge det man kler best. Jeg var jo lys blondine altfor lenge til å innse at mørkere farger kler både ansiktet og øynene mine ti ganger bedre. Og så elsker jeg en naturlig look! Derfor liker jeg å kjøre på med en naturlig messy frisyre i hverdagen. Det får jeg til ved å spraye litt saltvannsspray i håret og rufse det litt til. Om jeg vil ha litt ekstra bølger etterpå krøller jeg bare tilfeldig igjennom håret i forskjellige retninger.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *