Peonies

MarieWolla_peonies_01

Vase fra Åhlens

MarieWolla_peonies_02

MarieWolla_peonies_03

I dag tidlig tok vi en liten biltur inn til sentrum slik at jeg fikk sikret meg en liten bukett med verdens fineste blomster. Jeg har alltid vært svak for fine planter, men peoner må virkelig være de fineste av dem alle. Stoppet innom Åhlens i samme slengen for å kjøpe en glass-vase. Jeg har lett etter en slik en i evigheter, og nå har jeg endelig funnet en på budsjett. Det er så mange av disse typiske runde krystall-vasene som koster en hel formue!

Ellers har jeg begynt på prosjekt «bli-bedre-i-photoshop» de siste dagene. Sitter her og lærer meg opp på både Youtube og andre nettsider. Pepp pepp! Jeg må også beklage igjen for at oppdateringen den siste tiden har vært dårligere. Har slitt litt med personlige ting som har gått mye utover inspirasjonen, men jeg prøver så godt jeg kan å komme sterkere tilbake til dere! Tusen takk for at dere er dere ♥

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei, Marie! 🙂 Først av alt: jeg elsker bloggen din! Jeg lurte på om du kunne tipse meg om din all-time favoritt foundation (flytende?) Jeg er nemlig på jakt etter en flytende foundation i disse dager, og trenger alle tips jeg kan få. Jeg ønsker meg altså en flytende (da jeg allerede har noen i pudderform), som har ålreit dekkevne. Jeg har noen ujevnheter og kviser som trenger å dekkes til. Kjenner du forresten til noen foundationer som har et relativt «naturlig» innhold? (Så jeg slipper å få mer kviser og sånt av produktet, haha.) Håper på svar! 😀 Ha en suuuuuuper dag!