Workout gear

Annonse

MarieWolla_workoutgear_01

What’s in my gym bag?

MarieWolla_workoutgear_02

Waterbottle, leo trainers, workout-bra, a fresh pink top, compression tights and socks. Gearing that up with a energy-bar, and I’m ready to go! 

Woho! En dag igjen til helg, og det ser heldigvis ut til at dette regnværet ikke skulle vare for alltid likevel. Det er ikke like moro å sitte med cardigans og flere kopper med te midt i juni, men jeg har troen på at værgudene henter sommeren inn til oss snart. Fingers crossed! Som jeg har skrevet her tidligere har jeg jo et lite samarbeid med 2XU gående for øyeblikket, hvor jeg har vært så heldig å få teste ut noe av deres fantastiske treningsklær. Enn så lenge så lever alt helt etter forventningene, og det er bare så deilig å endelig ha skikkelige klær å trene i!

I treningsbagen min for øyeblikket finner dere blant annet compression tighsten med gull-logo som jeg skrev om i dette innlegget, HER. En fresh treningstopp som kjennes veldig avkjølende og deilig på kroppen (bruker som regel løse topper på trening, da størstedelen av treningen min består av løping). For ekstra støtte har jeg også testet ut Ultimate Endurance Bra, som må være den beste trenings-bhen jeg har vært borte i. På baksiden kan man hekte inn stroppene, så den gir perfekt støtte når jeg løper. Alle produktene finner du på deres nye nettbutikk, HER. Jeg kan virkelig anbefale de på det varmeste!

Lang knapp 2

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *