Go for gold

Annonse

MarieWolla_golden_01

Golden tights from 2XU, here (annonselenke)

MarieWolla_golden_02

My new favourite workout-gear

Den siste perioden har jeg vært så heldig å få teste ut en del treningstøy fra fantastiske 2XU. Er det bare meg eller går alle rundt med disse tightsene nå om dagen? Jeg hadde hørt så mye bra om merket før jeg testet det ut selv, men hadde aldri trodd at jeg skulle bli så positivt overrasket! I første omgang har jeg testet ut Elite Compression Tights som er jubileumsutgaven fra 2XU. For meg er det ekstra viktig at treningstøyet passer fint inn med resten av garderoben min, og denne (med gull-logo) er bare så fin!

Tightsen har gradert kompresjon, gir veldig god støtte til de store muskelgruppene, er lett, puster og transporterer raskt vekk svette fra huden. Jeg hadde ikke vært borte i kompresjonstøy tidligere, men mine erfaringer med denne typen treningstøy er at man får vanvittig mye støtte i tillegg til at den føles helt fantastisk lett å gå med. Disse passer til deg som trener jevnlig eller som av andre grunner vil bruke kompresjonsklær.

PS: kommer sterke tilbake om litt! Jeg har blitt matforgiftet, så har ligget langstrakt ut her de siste to dagene… Håper dere forstår ♥ 

 

Lang knapp 2

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *