Nøkkelen til sunn hud

Annonse

MarieWolla_Cosmicamay_01

Dere husker kanskje at jeg begynte på de nye Cosmica-produktene for en stund tilbake? Nå er de ferdig testet ut og jeg tenkte jeg kunne gi dere en liten oppsummering med mine erfaringer, og de produktene jeg liker best. I begynnelsen startet jeg jo på den grønne hudpleieserien ettersom jeg selv trodde at jeg slet med fet hud. Denne passer perfekt for deg som sliter med oljete hud, og som blir fort blank i løpet av dagen. Konsistensen på kremene er veldig tynn, og vil derfor balansere fet hud veldig godt. Jeg oppdaget ganske raskt at jeg nå har gått inn i en fase der huden min har forandret seg og blitt mer voksen. Jeg faller nå under kategorien «normal hud». Derfor byttet jeg heller til den blå hudpleieserien, for normal/kombinert hud, og den har nå blitt en del av min daglige rutine hver morgen og kveld.

Det er mange av dere som spør meg om hvordan jeg tar vare på huden min, og hva som er nøkkelen til en sunn og fin hud. Jeg kan ikke få sagt dette mange nok ganger, dere. FUKTBALANSE! Dette er virkelig nøkkelen alle trenger å huske på i hudpleierutinen sin. Dette er faktisk ikke noe jeg har lest meg opp på, men noe jeg har lært meg etter mange års erfaring med uren hud. Så hva er fuktbalanse egentlig? Når du renser huden din vasker du vekk en del av hudens naturlige olje, og derfor trenger huden riktige produkter etterpå for å gjenopprette den riktige fuktigheten. Da sier det seg selv at dersom du bruker for tykk/tynn krem eller en for kraftig rens, så vil dette irritere huden så den enten tørker ut eller blir for fet slik at smuss ol. tetter porene. Veldig ofte produserer også huden mer olje enn den skal dersom den er for tørr. Cosmicas hudpleieserier fokuserer på dette med riktig fuktighetsbalanse. Henger dere med meg?

MarieWolla_Cosmicamay_02

Dette er hele grunnen til at det er viktig å velge riktig hudpleieserie til morgen og kveld som renser og gir fuktighet etter din spesifikke hudtype. Det fine med huden er at den sier fort ifra. Visste dere at huden er kroppens største organ? Det er så viktig å ta vare på den! Jeg synes den blå hudpleieserien for normal/kombinert hud er helt fantastisk! Det er mange produkter ute på markedet som er stappet med så mange forskjellige ingredienser som gjør huden irritert. Cosmica er apotekvare, og alle produktene fra merket er derfor skånsom og snill mot huden. Jeg synes at prisen kanskje er det aller beste, for du får virkelig fantastisk gode hudpleieserier uten å måtte betale i dyre dommer. Jeg kan virkelig anbefale produktene deres på det varmeste! Du kan lese mer om alle hudpleieseriene, HER.

Vinn Sunkissed-produkter!

Et annet produkt som er blitt en stor favoritt i sminkepungen min, er selvbruningsproduktene fra Cosmica. Disse har jeg skrevet mer om i dette innlegget HER. Det fantastiske med selvbruningskremen er at den er så tynn og lett. Personlig kan jeg ofte få kviser og tette porer av selvbruning, men det har jeg ikke fått med denne. Bronzeren er perfekt å legge under make-upen på de dagene man vil ha litt ekstra glød og farge i ansiktet. For delta i konkurransen legger du igjen en kommentar i dette innlegget, og så trekker jeg en vinner om en ukes tid. Husk mail. Lykke til! 😀

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *