Nye favoritter på badehyllen

Annonse

IMG_5668[2]

Som dere vet har jeg i den siste perioden testet ut en del produkter fra de relanserte produktene til Cosmica. Jeg har plukket ut tre av mine favoritter som nylig har fått sin egen plass på badehyllen min. Jeg er så utrolig positivt overrasket over produktene! Et av mine beste tips for å opprettholde en fin hud er god og jevnlig peeling. For meg som har en del urenheter og grovere porer så er jeg avhengig av å bruke en skrubb som er skånsom, men som samtidig fjerner de døde hudcellene i huden og tilstoppingene i porekanalene. Faktisk så skal ansiktet helst skrubbes en til to ganger i uken. Fordelen med jevnlig peeling av huden er at den blir glattere, mykere og jevnere. Huden produserer også nye og friske hudceller mye raskere.

Cleansing Face Scrub er en mild ansiktsskrubb som renser skånsomt vekk smuss og annet som har tettet igjen porene. Den passer til alle hudtyper. Jeg liker denne veldig godt fordi den har små korn som er lett å vaske bort etterpå. Det verste jeg vet er ansiktsskrubber med for store korn som setter seg i hele hårfestet, og som tar en evighet å rense bort. Skrubben finner du HER.

IMG_5700[2]

Jeg er utrolig nøye med å unngå solskader i ansiktet, så hver gang jeg er i solen legger jeg alltid noe over huden eller smører meg med høy faktor. Norsk hud er ikke utsatt for så fryktelig mye sol i løpet av året, og det er derfor bedre å heller gå for selvbruning fremfor å ekstremsole seg når solen først er i nærheten. Det er nok ikke så mange som tenker mye igjennom konsekvensene, men solskader er hovedårsaken til at huden vår eldres fortere. Hele 80 prosent av tidlig aldring skyldes solskader. Husk at solen er der selv på en overskyet dag, og når du er innendørs.

Til tross for at jeg er nøye på å beskytte meg mot solskader i ansiktet, så vil jeg ikke la det gå på bekostning av ansiktsfargen min. Man ser alltid så utrolig mye mer fresh ut med litt farge i ansiktet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har jeg på meg Soft Bronze Day Cream 

Soft Bronze Day Cream er en farget dagkrem som skal legges over hele ansiktet. Personlig liker jeg resultatet bedre når jeg bruker den som en slags «primer» før jeg legger foundationen min. Jeg synes denne gir en dyp og gyllen ansiktsfarge, og jevner ut hudtonen fint før jeg skal legge annen sminke over. I tillegg er den nokså fuktighetsgivende, så jeg opplevde ikke tørre områder etter at jeg hadde satt sminken med pudderet mitt etterpå. Kremen finner du HER.

Sunkissed Self-tanning Face Cream er en selvbruningskrem for ansikt. Et problem jeg ofte har med selvbruning er at kremen blir for tykk for hudtypen min, og jeg ender lettere opp med kviser om jeg bruker det for ofte. Denne derimot er nokså tynn i konsistensen, og om jeg tar den på noen timer før jeg legger meg våkner jeg ikke opp med et oljete ansikt morgenen etter. Den gir gradvis farge, uten at den er for gul. Lukten er også veldig mild i kontrast med veldig mange andre selvbruningskremer jeg har prøvd tidligere. Anbefales på det sterkeste! Kremen finner du HER.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *