Fresh start

IMG_1259[2]

Mondays.

IMG_1272[2]

IMG_1262[2]

Havregrøt med eple og kanel + appelsinvann ♥

God mandag fininger! Beklager for dårlig oppdatering her på bloggen i helgen. Jeg tok nemlig en spontantur opp til hytta på lørdag, og kom hjem sent i går kveld. De siste ukene har jeg jobbet hardt og vært opptatt med bloggen, så derfor var det deilig og bare kunne koble av i et døgn for en gangs skyld. Jeg har lest ut Jo Nesbø boken min, spist vafler, drukket vin og fått mer enn nok av søvn.

Fra og med i dag har jeg begynt på en helrenovering av kostholdet mitt. Siden Thailand har jeg havnet i ganske usunne vaner med altfor mange kopper kaffe, brus, chips og sjokolade. Ja, greit nok – man legger på seg av å spise dårlig (og av å trene lite), men når man merker at hodepinen sniker seg på, og man generelt føler seg som en dass, er det på tide å ta seg selv i nakken. Derfor brukte jeg gårsdagen på å sette opp en matplan med mange nye spennende middager, og en treningsplan for denne uken. Dette skal jeg fortsette å gjøre hver søndag før en ny uke begynner. I tillegg kommer jeg til å ta et start-bilde av denne prosessen som jeg kan se tilbake på om en tre måneders tid. Jeg har også opprettet en ny kategori i dag «Food & exercise», så fremover blir det litt mer innhold på den fronten også. Håper dere liker det! Jeg vet jo at det er mange av dere som spør meg om kosthold og trening.

Apropos frokost; Jeg tenkte bare å tipse dere om H&M sin shoppingfrokost den 26. Februar! Butikkene er fulle av nye varer fra vårens trender, og du får muligheten til å handle med 20 % på alt. Alle kan melde seg på, og det vil bli arrangert i 21 butikker over hele landet. Jeg har bursdag på torsdag, så det er mulig jeg tar meg en tur innom for å handle i byen. Må jo huke med meg noen av de beste plaggene før våren begynner! For påmelding kan dere klikke dere inn, HER.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Lykke til, Marie! Jeg startet på ordentlig igjen etter en skikkelig influensakule for en tre ukers tid siden, og jeg må bare si GUD så fantastisk det føles… 🙂 Mer opplagt og gladere! Stå på! Gleder meg til motivasjon herfra… 😀 Ha en fantastisk uke, vakre menneske!

    • Tusen takk 😀 Første trening var såå tung å komme seg igjennom i går, men så lenge man kommer seg over den verste kneika, så skal det gå bra. Må bare holde meg positiv 🙂 Håper du holder deg motivert du og fremover mot sommeren 😀 Ha en fantastisk uke du og. Klem!