Bikinikroppen

IMG_7461[1]

Bikini fra Triangl

Beklager for sen oppdatering! Hele dagen i går ble brukt til å freshe meg opp før VBA og til å raide alle butikkene (nok en gang) etter den perfekte kjolen. Jeg hadde jo planlagt å ha på kjolen som ikke kom i tide til Costume Awards til i går, men tror dere ikke den fortsatt ligger fast på tollen? TØØPISK. Fant ihvertfall den perfekte jersey-kjolen på H&M Trend som hadde gjort Kim Kardashians rumpe stolt. Dere kan se antrekket i artikkelen Minmote skrev HER.

Ellers så må jeg virkelig få meg et kamera som er lettere å ha med seg på liknende events. Vekten på det nye kameraet mitt (5D Mark ll) med den nye vidvinkellinsen kvalifiserer det til ekte tungtvekter-materiale. Da jeg skulle spille inn den korte videosnutten til dere tidligere måtte jeg kjempe for å holde kameraet stille (og i det hele tatt oppe), for jeg var så støl i venstrearmen etter selfiesessionen min dagen før. Det verste (og tragiske) med det hele er at det faktisk er helt sant! Jeg er vanligvis overdrivernes mester, men ikke i dette tilfellet dessverre. Derfor legger jeg vanligvis igjen det tunge (og svindyre) kameraet mitt på sånne events, og når alle de andre bloggerene rundt meg løper rundt med de fine Olympus PEN-kameraene og chanel-veskene sine, må jeg nøye meg med mitt below average iPhone 4 kamera. Iphone 4 kamera gir deg ihvertfall en kul effekt av korn, aka. dårlig oppløsning da. Anbefales på det sterkeste.

Ellers så hadde jeg det bare SUPERMORRO i går! Møtte mange nye, fine fjes som alltid, og så har jeg blitt enda bedre kjent med alle de herlige menneskene jeg har møtt tidligere. Avsluttet kvelden sterkt i går med nattmat i form av baconpølse med ost på Deli, som får meg til å lure på om jeg kommer til å klare å skvise meg inn i den nye, fine bikinien min på bildet over.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *