The fear

IMG_7349[2]

IMG_7312[2]

IMG_7338[2]

IMG_7289[2]

En liten hilsen fra en helt neddopet frøken.  Det var i går kveld at det slo meg; jeg skal ut og fly på søndag. Og jeg skal ikke på en liten flytur heller, men i hele 11 timer. Hele 11 timer!! Denne Thailand-turen, som jeg skal på med kjæresten min, har egentlig vært planlagt veldig spontant. Da han spurte meg om det første gangen før jul brånektet jeg, men da jeg fikk høre om andres erfaringer med beroligende piller mot flyskrekk, så begynte jeg allikevel å leke med tanken. Til slutt sa jeg derfor ja.

Det eneste (eller skal jeg si største) problemet er at jeg har tenkt på denne turen her som noe ikke-virkelig. Jeg har tenkt at det er noe jeg har innbilt meg, og jeg har derfor ikke forholdt meg til faktumet at jeg skal sitte på et fly i så mange timer. Bare tanken på det gjør meg helt kvalm. All planlegging i form av å bestille alle flybilletter, hotell, ta vaksiner osv. er ting jeg har utsatt til siste sekund. Jeg har utsatt det fordi jeg ikke har villet forholde meg til virkeligheten. Det er som om jeg bare har skjøvet det under et teppe, i håp om at det skal forsvinne.

I går kveld traff det meg. Jeg hadde hastet i meg Kolera-vaksinen (som jeg egentlig skulle ha tatt for senest tre uker siden) og kvalmen tok meg. Dersom jeg ikke dør av flyturen, så kommer Kolera, Hepatitt A, B og alle de andre vaksinene jeg IKKE har tatt til å gjøre opp for det. Panikken begynte å gripe fatt om bena mine. Det gikk opp for meg at alt det jeg trodde jeg hadde gledet meg til, plutselig var nedtynget av alt stresset rundt reisen og frykten min for å gå ombord det flyet. Så går jeg tilfeldigvis inn på VG, og det første som møter meg er flyulykken i Spania. Alt blir svart; synet, følelsene og smaken i munnen min. Ut av øynene triller det plutselig ned tårer jeg ikke klarer å holde igjen lenger. Det går opp for meg hvor redd jeg egentlig er. Herregud, hvordan skal jeg klare dette?

Dagen i dag har derfor vært veldig tung. På grunn av de beroligende jeg måtte ta for å sove i går, så våknet jeg ikke opp før langt ute på dagen. Og nå for noen timer siden slo det meg også at det er onsdag allerede i morgen, dagen for Vixen Blog Awards, og jeg har ikke engang funnet ut hva jeg skal ha på meg. TID FOR TIMEOUT.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Hei Marie! Først og fremst vil jeg si at jeg digger bloggen din, og det at du har fyttet til stylista.no er skikkelig bra, nå har jeg fav-bloggersene på ett og samme sted, yey! Også lurte jeg på om du har eller skal/kan vise frem den rutete strikkegenseren fra sheinside på? Den var skikkelig fin ;D

  • jeg har alltid vært livredd for å fly. jeg gråter og har problemer med å puste, og syns rett og slett det bare er helt jævli. men jeg ELSKER å reise. så det som hjalp veldig på flyskrekken min var en 30timers lang reise til australia for nesten to år siden. jeg reise alene som 16åring i 30 timer helt til den andre siden av jordkloden, men tre forskjellige fly og mellomlandinger og full pakke. den mestringsfølelsen jeg satt igjen med etter turen kan nesten ikke sammenlignes med noe. i tillegg hadde jeg hatt den beste ferien i mitt liv, så det veide opp for mye av skrekken og angsten. det hjelper å ha noe å glede seg til. for min del hjalp det å tenke på at jeg endelig skulle se bestevenninnen min igjen, som hadde flyttet til australia. jeg er fortsatt redd for å fly, men som sagt hjalp den lange flyreisen veldig! er rart det de sier, «face your fear», men det ligger noe i det. tenk bare på alle de flyene som går hver eneste dag, og hvor få flyulykker man hører om. men jeg ønsker deg lykke til og god reise, og håper det går bra med både flyreise og skumle sykdommer!

    • Huff, flyskrekk er virkelig ikke morro altså… Men tusen millioner takk for at du deler dine erfaringer! Det hjelper 🙂 Da håper jeg at det samme skjer med meg på langdistanse. Mitt fly går direkte så jeg får ikke tatt mange flyturer oppdelt (har hørt at dette også hjelper), men krysser fingrene allikevel. Jeg får bare ta beroligende, finne noe å distrahere meg med og håpe på det beste.

      Klem <3

  • Å fytti. Har fulgt deg på Insta en stund, men aldri vært innom bloggen din. Før i dag.

    JEG ELSKER DEN!!
    Har nå lest hvert innlegg ett år tilbake, I’m obsessed! Virkelig funnet drømmebloggen, med en god blanding av alt. Stå på Marie!!
    Du har hvertfall fått en ny fast leser :*

    Ps: kan du lage et skikkelig hår-innlegg? Om hvordan du styler det osv? Du har gorgeous hair!

    Ha en fortryllende uke!

    • ÅHH, nå gjorde du dagen min!! 😀 Så snill du er, tusen takk!

      Ja, haha.. Jeg holdte på å lage en video på det for noen dager siden, men den ble helt FAIL! Men skal lage en ny en så fort jeg får tid! :* Mange som spør om det samme!