Spanjolen

Beklager tre innlegg på rappen med skamløse speil-selfies, men er man blogger, så er man blogger. Jeg har fått meg et nytt denim-sett i leopard-print, og det fikk henge med meg på lutftetur i dag. Etter litt jobbing fra hjemmekontoret tok jeg turen ned til Sentralen Kafé for å jobbe litt sammen med Pernille. Hun er en venninne og en influencer-kollega jeg har kjent en stund, men som jeg har hengt en del mer med i det siste. Hun har mange kloke tanker på lur og jeg elsker å bli bedre kjent med mennesker som henne.

Nå kommer dere til å synes jeg er superteit, men jeg må bare fortelle dere hvor god pizzaen på Sentralen er (lol, matvrak). Jeg pleier alltid å bestille Spanjolen, og jeg skraper alltid tallerkenen helt ned til skorpene. Alle som kjenner meg vet at jeg aldri spiser opp skorpene ellers, så dette er en god indikasjon på at denne pizzaen er helt fantastisk.

Dette er et sted jeg liker å sitte når jeg trenger et lite avbrekk fra kontoret. Her får man god matservering hele dagen, lokalet er veldig hyggelig og jeg har lagt merke til at det er flere som velger å jobbe herfra. Jeg kan absolutt anbefale å sitte her for dere som er studenter eller frilansere i sentrum.

Nå er det natta her – håper dere har hatt en fin dag!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *