Influencere og to kilo foundation

Hodet mitt banker, føttene mine verker og angsten fra kveldens small-talks har begynt å blekne. I kveld har jeg nemlig vært på årets Vixen Influencer Awards! Dette var min fjerde gang på eventet som kårer norges beste influencere og alt-i-alt hadde jeg en veldig fin kveld.

Som influencer bør man være over gjennomsnittet glad i å ta bilder av seg selv, men som regel pleier dette å være det aller siste jeg har lyst til å gjøre. Jeg prøver å bli flinkere hver eneste dag, men som regel ender antrekksbildene mine opp sånn her:

I kveld byttet jeg ut den fineste finstasen med et litt mer avslappet antrekk, som jeg pyntet opp med en paljett-skjorte som jeg nå har brukt på ca. 10 fester i vinter. Det er noe med de plaggene som alltid funker. Og som dere vet så er jeg skikkelig svak for alt med paljetter.

Som influencer bør man også være glad i å stille opp på rød løper, men heller ikke dette er én av mine favorittaktiviteter. Faktisk så har jeg som mål hvert eneste år å snike meg vekk fra presseveggen, men hvert eneste år er det alltid en eller annen som tvinger meg med. I år var det Kaja:

Meg: «Ikke faen»
Kaja: «Åh joda, kom igjen»

Heldigvis hadde jeg pakket inn ansiktet mitt med to kilo foundation i dag, så jeg overlevde blitzregnet uten en ujevnhet i sikte. Hele innsatsen gav meg til slutt en plass på VG, og det synes jeg er helt supert, for da har jeg noe jeg kan sende til mamma.

Dette er forresten Snillegucci. Hun er veldig kul.

Genseren hennes er også veldig kul og jeg har bestemt meg for at «big dick energy» er mantraet jeg skal ta meg meg inn i det nye året.

Håper dere har det bra! Nå skal jeg sove – god natt verdens fineste lesere.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Tusen takk, snille deg 🙂

   Jeg har tatt en miks av medium og mørk, for fargen blir jo mye svakere når den vaskes av etter noen timer 🙂 Medium gir en veldig fin og naturlig farge. Men et lite obs! Huden min reagerer på spraytan, så dersom du lett får kviser, ville jeg rådet deg fra å spraye deg i ansiktet 🙂

 • Huden din har blitt helt nydelig! Skulle gjerne like å høre din erfaring med aknearr (forutsatt at du har hatt problemer med det, da). Hva funket, hva funket ikke? Har selv vurdert laserbehandling, men er så redd for å bruke mange tusen kroner på en behandling som ikke fungerer.

  Masse kjærleik <3

  • Tusen takk! Ja, den har virkelig blitt så mye bedre den siste tiden 🙂

   Jeg har faktisk ikke gått på behandling av aknearr enda. Jeg begynte på kjemisk peeling, men dette fungerte mest på røde pigmentflekker, og ikke på de dype arrene og utvidede porene. Laserbehandlingen jeg egentlig skulle ta i fjor høst ble ikke noe av likevel, men dette ønsker jeg fortsatt å gjøre, da jeg har sett eksempler på hvor mye det kan hjelpe på arr og store porer.

   Jeg lover å lage innhold på denne type behandling dersom jeg begynner på det, men enn så lenge har jeg ikke gjort noe med det 🙂

   Masse kjærleik tilbake <3