3 vesker jeg elsker nå

God kveld. Hvordan har dagen deres vært? Min har vært bra, og spesielt bra fordi jeg endelig har klart å komme meg over etter-juleferien-kneika og har gjennomført min første treningsøkt etter juleferien. Digg! Nå gjenstår det bare å se om jeg vender tilbake til treningssenteret denne uken eller resten av måneden. Januar på treningssenteret er absolutt ingen myte. Det er like kaos hvert år ass! I dag måtte jeg vente i kø bare for å få plass på en ledig tredemølle. Wow.

Men tilbake til overskriften. Da jeg var yngre løp jeg rundt i kjedebutikkene og kjøpte billige vesker. Dere vet; de veskene som ryker, smitter av på klærne, får hull og som holder i maks tre uker. Nå derimot lever veskene mine mye lenger. Jeg har ikke joina guccigang helt enda, men de siste årene har jeg fått øynene opp for klær og tilbehør av bedre kvalitet – som faktisk tåler slitasje fra hverdagen.

Som dere vet så henger det ikke en ny og fet designerveske over skulderen min hver måned, men det er mest fordi jeg ikke gidder å bruke så mye penger på vesker som jeg føler at alle har. Den dagen jeg investerer i en designerveske som koster over 10 tusenlapper, så blir det i én som ikke roper merkeveske (les gucci). Må poengtere at unntaket er chanel-vesker. Chanel-vesker in my heart 4 ever and always.

Akkurat nå har jeg tre favorittvesker som henger med meg i hverdagen, og som ikke er av typen alle har. I tillegg kommer de fra mer budsjettvennlige merker og koster ikke en hel formue.

Decadent Eira Medium

Først ut er den nyeste i samlingen, og det er en veske jeg har ønsket meg lenge. Dere som har fulgt meg her på bloggen en stund vet at jeg jobbet i klesbutikk før jeg ble influencer på fulltid. I denne butikken jobbet jeg med det danske merket Decadent, og jeg har altså siklet på denne vesken siden den gang. Den ble endelig min rett før jul! Denne vesken passer til så og si alt, rommer alt jeg forer den med og er i tillegg svært slitesterk. Dette er en veske som kommer til å henge med meg i lang tid.

Nunoo Helena Disco

Favoritt nummer to er denne mini-vesken fra Nunoo. Dette er vesken jeg bruker når jeg skal ut av døra og ikke trenger å ha med meg mer enn det mest nødvendige; mobil, bankkort, leppepomade og ørepropper. Med andre ord, så er det den perfekte byvesken! Stort pluss at den er så søt!

Adax Carmen

Siste favoritt er denne cross-over vesken fra Adax. Jeg har hatt mange vesker fra Adax i garderoben min tidligere, og de har jeg vært så glad i at jeg har slitt dem ut alle sammen (hei x antall festivaler). Personlig er jeg mest glad i cross-over vesker. Jeg liker å ha alt lett tilgjengelig, og denne får plass til det nødvendige – og enda litt til.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *