Bikerchick

.

Hei babes!

Hvilken dag er det i dag? Det var det jeg spurte meg selv da vekkerklokken min ringte i dag tidlig. Jeg har vært så utrolig utmattet i det siste, og jeg klarer nesten ikke å forklare det med ord. Jeg er ikke trøtt, det kjennes bare ut som at noen har tappet meg totalt for energi. Og nå har det blitt så ille at jeg nesten ikke klarer å reise meg opp av sengen om morgenen. Jeg er vant med jernmangel, men jeg har virkelig peisa på med jerntilskudd de siste to månedene – så det kan ikke være det som er problemet. Jeg mistenker derimot at det kan være d-vitamin mangel, så etter treningen i dag tok jeg meg tjue minutter i solariumet. I morgen skal jeg løpe bort på apoteket for å kjøpe litt tilskudd, så jeg krysser fingrene for at det hjelper på formen!

Én ting jeg virkelig må bli flinkere til er å bruke gamle favoritter fra klesskapet mitt. Denne skinnjakken brukte jeg hver eneste dag for to år siden, men så ble den til slutt bare hengende i skapet og har ikke blitt brukt siden. Jeg har blitt inspirert av bikerjakker i det siste, og da så jeg min mulighet til å fiske frem denne skatten igjen. Jeg er ikke født med lange gazelle-ben, så jeg er alltid fan av plagg og styling-triks som gir illusjonen av lengre ben. Så jeg zippet den opp, knøt den sammen i midjen og stylet den sammen med et midi-skjørt. I love it!Jeg har på meg:
Bikerjakke fra Gina Tricot
Genser fra Bikbok
Skjørt fra H&M
Boots fra Mango
Solbriller fra Komono (lånt)
Øredobber fra Jane Kønig

.


Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • FEELS!!! Har det på akkurat samme måte. Helt tom. Litt komisk; jeg er vant til å ha d-vitaminmangel og har har tatt tilskudd for det, og nå kjøpte jeg jerntilskudd fordi hva søren da. Håper du merker forskjell etter hvert! Slitsomt å ha det slik, får jo ikke brukt superkreftene!

    God helg!