Ønskeantrekk

—Blazer fra ZARA
—Genser fra H&M TREND
—Skjørt fra ZARA
—Sko fra TIMBERLAND

Hei babes! Jeg håper dere har hatt en fin onsdag! Formen min begynner heldigvis å bli bedre, så i dag satte jeg føttene på utsiden av døren for første gang på en uke. Og hva har skjedd? Det er jo snøstorm i byen! Glem vinterdekk folkens – hvor er vinterskoene når jeg trenger dem? Fjorårets par er dessverre helt slitt ut, så nå er jeg på jakt etter et nytt par. Har noen av dere erfaringer med Timberlands, eller liknende modeller?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Bestilte meg svarte Timberlands i dag! Prøvde dem i en butikk, og føttene mine ser dessverre gigastore ut (str. 39), men det er en pris jeg er villig til å betale for å være varm hele vinteren!

  • Jeg kjøpte mine sorte timberlands for vel to år siden, har brukt dem så og si hver dag hver vinter, og de er like fine fortsatt! Er også superkjekt med ullsåler nedi. Har jevntlig smurt dem inn med skokrem for at de skal fortsette å være myke og fine på utsiden, og ikke minst vanntette. Elsker dem! Anbefales absolutt 🙂

    • Tusen takk for råd, Tale 🙂

      Jeg prøvde Timberlandsene i butikk, men dessverre var de for store på bena mine til at de hadde passet med resten av garderoben. Jeg endte opp med å kjøpe et par fra Dr. Martens 🙂