Samma det vel

Hei superbabes,

Har dere hatt en bra uke så langt? Jeg smiler fra øre til øre nå om dagen, og jeg er faktisk ikke helt sikker på hvorfor. Jeg spiser pasta og drikker rødvin hver eneste dag, og jeg kan ikke huske sist gang jeg trente. Jeg ser i speilet og ser at jeg har lagt på meg, men jeg trekker på skuldrene. Samma det vel! På kveldene setter jeg musikk på ørene og danser rundt på de få kvadratmeterne som er hjemmet mitt her i hovedstaden. På veggene henger det ingen bilder, og på gulvet har jeg ikke engang et teppe. Da jeg flyttet hit for snart et år siden hadde jeg store ambisjoner om å innrede mitt nye krypinn til perfeksjon, men det har jeg aldri tatt meg tid til. Klesvasken burde jeg tatt for flere dager siden, og på føttene har jeg mitt siste par med rene sokker. Samma det vel!

Jeg begynner å føle meg som meg selv igjen. Etter en lang periode med en tåke av stress hengende over hodet mitt har jeg endelig begynt å senke skuldrene. I går kveld bestilte jeg spontant billetter til langt oppe i nord, så på fredag blir jeg endelig gjenforent med kjæresten min. Dagene går så himla fort, og før jeg vet ordet av det er det jul. Ord kan faktisk ikke beskrive hvor deilig det skal bli å ha alle hjemme igjen! Kjæresten, bestevenninnen og resten av familien. Som jeg lengter!

Jeg har på meg: skjørt og genser fra ZARA, boots fra MANGO og øredobber fra MISS MATHISEN.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *